Agenturer

Alce Nero

Inka Food ApS har et nært samarbejde med Alce Nero, som var det første italienske selskab, der gjorde brug af økologiske landsbrugsteknikker kombineret med den mest avancerede forskning indenfor miljø og sundhed.

Selskabet blev etableret i halvfjerdserne, da en gruppe unge mennesker ønskede at revolutionere landbrugsproduktionen med et nyt, organisk landbrug, der ikke gjorde brug af kunstgødning og ukrudtsmidler – både af respekt for mennesket, jorden og miljøet.
Disse unge landmænd begyndte med dyrkning af kornafgrøder til pastaproduktion, men har siden hen udvidet sortimentet af italienske økologiprodukter med alt fra jomfru olivenolie til pesto, ris, honning, biscuits og kakao mm. Derudover tilbyder Alce Nero en bred linje af Fair Trade-produkter  fra lande som Costa Rica, Brasilien, Peru og Indien.

Mere information: http://alcenero.com/en

Due Vittorie

Inka Food ApS samarbejder med italienske Due Vittorie, som specialiserer sig i produktion af traditionel, aromatisk kvalitets-balsamico. Omgivet af firmaets egne vinmarker, holder Due Vittorie til i provinsbyen Soliera i Norditaliens Modena, som er det ubestridte oprindelsesland for balsamico.

Due Vittorie er specielt kendt for sin 100% naturlige Oro Aceto Balsamico di Modena IGP, som har været den bedst solgte balsamico i Italien de sidste 3 år. Aceto  Balsamico de Modena IGP er et beskyttet navn, som udelukkende må benyttes, såfremt produktet har den rette oprindelse og er blevet produceret efter den originale produktionsmetode.

Mere information: http://www.duevittorie.com/

The Fresh Olive Company
Belazu

Inka Food ApS samarbejder med engelske The Fresh Olive Company, som gennem de sidste 20 år har bragt lidt af Middelhavssolen til Storbritannien.
Firmaets historie begyndte for 20 år siden, da grundlægger George Bennell hentede bøtter af marinerede oliven fra Provence i Frankrig, og solgte dem videre til markeder i London og Oxford, hvor kunderne hungrede efter en autentisk smag af Middelhavet. Projektet blev hurtigt en succes, og siden da har det innovative firma udvidet sortimentet med alt fra spændende olier til krydderpastaer og smykkende balsamico-perler under navnet BELAZU.

Mere information: https://www.belazu.com/
http://www.fresholive.com/export/

Christian Potier

Inka Food samarbejder nu med den franske familievirksomhed, Christian Potier, der tilbyder de mest udsøgte gourmetsaucer. Saucerne er udviklet af den franske Michelin-kok af samme navn, der har mere end 40 års erfaring indenfor finere gastronomi, mens firmaet ledes af sønnen, Oliver.

Christian Potiers saucer er lavet på ædle råvarer, uden kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og kunstige aromaer.

Mere information: http://www.christian-potier.fr/gb_index.html

Gavottes

Inka Food samarbejder nu med franske Gavottes, der har produceret finere biscuits siden 1920’erne.
Gavottes er især berømt for deres ikoniske Crêpe småkager, der fås i utallige herlige smagsvarianter.

Småkagens historie begyndte allerede i 1893, da en kvinde ved navn Marie-Catherine Cornic glemte én af sine pandekager på sin pande på et fransk marked. Da hun levede i en tid, hvor man ikke bare smed mad ud, skyndte hun sig at rulle den sammen, og kom den i munden. Hun blev begejstret over den lette, knasende og sprøde kage, og med ét var Crispy Bretagne Crêpe født!

Mere information: http://www.gavottes.fr/en

NelleUlla

Inka Food samarbejder nu med premium chokolade brandet NelleUlla, der kommer fra Letland.
NelleUlla gør sig særligt bemærket med en farvesymfoni af unikke, håndlavede chokoladetrøfler, der fryder både øje og gane. Trøflerne er lavet på den bedste belgiske chokolade, og er fyldt med sofistikerede cremer af både frugt, bær, nødder og urter, og pyntet med frysetørrede skovbær, blomster og urter fra, eller inspireret af, de nordiske skove.

Læs mere: https://www.nelleulla.com/eu-en/

Urbani

Inka Food ApS samarbejder med den legendariske, italienske familievirksomhed Urbani, som er verdens absolut førende trøffel brand.

Urbani har siden 1850’erne mestret bearbejdning og sourcing af den sjældne delikatesse, som den dag idag, udover at være på hylderne i de mest eksklusive butikker verden over, også serveres på nogle af verdens mest prestigefyldte restauranter.

Mere information: http://urbani.com/

Numi

Inka Food ApS samarbejder med californiske Numi, som er den absolut største leverandør af økologisk te i USA. Numi brillerer med produktion af super-premium, økologisk Fair Trade certificeret te, som udelukkende er produceret med 100% naturlige ingredienser.

Søskendeparret Ahmed og Reem Rahim, der er grundlæggere af Numi, ønsker at bringe velvære i både krop og sind gennem teens simple kunst.

Virksomheden er baseret på princippet om at skabe et rent produkt, der både beriger mennesket og passer på vores fælles planet.
I alle virksomhedens initiativer stræbes der efter at skabe et sundt og blomstrende globalsamfund samtidig med at kunne tilbyde forbrugeren den reneste og mest velsmagende økologiske te.

Mere information: http://www.numitea.com/

Verival

Inka Food ApS samarbejder nu med det østrigske økomærke Verival, som er en af verdens førende producenter af økologiske fødevarer. Verivals historie begyndte tilbage i 1984, da E. Perlinger etablerede en af de første, økologiske produktionsvirksomheder i Østrig, og siden hen har firmaet kun vokset sig større.

Verival er specielt udvalgt fordi de udmærker sig indenfor produktion af sprød og lækker, håndblandet økologisk granola, der udelukkende er fremstillet af ingredienser af højeste kvalitet.

Mere information: https://www.verival.at/english/home.html

Pan Ducale

Inka Food ApS samarbejder med Pan Ducale, som er en af Italiens største eksportører af højkvalitets biscuits og kager. Firmaets historie begyndte i 1966, da grundlæggeren Pasquale D’Amario begyndte at producere Pan Ducale kagen efter en gammel, original familieopskrift fra år 1352. Pasquale D’Amario producerede og solgte den originale kage i hans egen café på det centrale torv i byen Atri i Abruzzi regionen. Efterspørgslen steg, og Pasquale D’Amario og hans kone valgte at forlade caféen for i stedet at hellige sig en fokuseret landbrugsproduktion af Pan Ducale kagen. Siden hen er sortimentet vokset, og Pan Ducale er idag producenter af flere forskellige højkvalitets kager og biscuits, der alle er produceret efter originale italienske opskrifter.

Pan Ducale gør sig specielt bemærket ved deres kompromisløse kvalitet og certificerede produktion, der også byder på økologiske produkter, som eksporteres til hele verden.

Mere information: http://www.panducale.it

Vicenzi

Inka Food ApS samarbejder med det italienske selskab Vicenzi Group, der siden 1905 har fokuseret på at producere de absolut bedste italienske biscuit, særligt målrettet de forbrugere, der sætter kvalitet og smag i højsædet. Inka Food ApS har specielt håndplukket mærket Grisbi, som tilbyder sprøde fyldte konditor-småkager med udsøgt smag af eksempelvis citrus, kaffe, chokolade og cappuccino.

Mere information: http://www.vicenzi.it

Elle Esse

Inka Food ApS repræsenterer det italienske selskab Elle Esse, der siden 1948 har produceret de lækreste trøffelprodukter fra de skovklædte Umbriske bjerge.

Mere information: http://www.elleesse.it/

Sapori

Inka Food ApS samarbejder med virksomheden Sapori, som er en af de gode, gamle producenter af den famøse Panforte kage. Kagen serveres specielt til højtider, hvor en lækker kage og et glas boblende champagne kan være med til at gøre højtiden til noget ganske særligt.

Mere information: http://www.saporidisiena.it

Costa d’Oro

Inka Food ApS samarbejder med familievirksomheden Costa d’Oro, som er Italiens absolut førende olivenolie producent. Costa d’Oro blev grundlagt i middelalderbyen Spoleto, i det grønne hjerte af Umbrien, af de to familier Sabatini og Santiros.

Costa d’Oro er en fleksibel state-of-the-art virksomhed med kvalitet i højsædet, der udover at producere deres egne produkter, også producerer Private Brands i utallige smagsvarianter og emballage.

Mere information: http://www.oliocostadoro.com

inSpiral Visionary Foods

Top-trendy, engelske inSpiral brillerer med banebrydende Raw Food produkter, der fusionerer superfoods og optimal ernæring med unikke smagsoplevelser og omsorg for vores planet. inSpiral’s gourmet snacks er faktisk stadig ”rå”, da de hverken er kogt eller bagt. Ingredienserne lufttørres istedet ved lave temperaturer, der udover at skabe et ultra sprødt produkt, også gør, at produkterne er sprængfyldt med næringsstoffer, der normalt bliver ødelagt, når ingredienserne opvarmes til over 42 grader.

Mere information: http://www.inspiral.co

Højvangen 15 | 3480 Fredensborg
Tel. +45 44 84 60 11 | Fax. +45 44 84 60 20 | e-mail: mail@inkafood.dk

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter