Om Inka Food

Historie og vision

Inka Food ApS blev stiftet i 2004 med visionen om at udvide og nuancere tilbuddet af nye fødevare-trends og specialiteter til det danske detail- og cateringmarked.
Ildsjælene bag Inka Food ApS har tilsammen næsten en hel menneskealders erfaring med  både indkøb, salg, markedsføring og distribution af fødevarer og specialprodukter.

Inka Food ApS brænder for at gøre en forskel. Det skal både være spændende og inspirerende at handle for den danske forbruger. Derfor gør Inka Food en dyd ud af at udbyde nøje udvalgte, unikke kvalitetsprodukter, der hver især giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Inka Food ApS sælger og markedsfører produkter under eget navn, distribuerer og sælger forskellige agenturer fra ind- og udland, samt tilbyder muligheden for udvikling af Private Brand produkter.

Samarbejdspartnere

Inka Food ApS samarbejder med flere leverandører i både ind- og udland, der hver og én er omhyggeligt håndplukket, fordi de udmærker sig på kvalitet, fleksibilitet, medarbejderetik, Fair Trade og økologi.

Højvangen 15 | 3480 Fredensborg
Tel. +45 44 84 60 11 | Fax. +45 44 84 60 20 | e-mail: mail@inkafood.dk

Fødevarestyrelse